De gevel van uw huis is een zeer belangrijk onderdeel van het exterieurontwerp omdat het de stijl bepaalt voor de rest van het gebouw. En het is ook belangrijk vanwege de impact op energie-efficiëntie. Vandaag gaan we het hebben over 5 redenen om uw gevel te verbouwen en de voordelen hiervan.
Gevels kunnen om vele redenen worden gerenoveerd: uw gevel is beschadigd of wordt oud, u doet een woninguitbreiding of u wilt het huis verkopen, enz. Het vernieuwen van uw gevel is een belangrijke investering, maar biedt ook veel voordelen: de waarde van uw huis of het verbeteren van de energie-efficiëntie. Laten we deze 5 redenen bekijken om uw buitengevel te rehabiliteren:

1. Verhoog de waarde van uw huis

Een vernieuwde gevel verhoogt de waarde van uw huis. Wanneer het tijd is om uw eigendom te verkopen, is het een goede investering. Potentiële kopers zullen een huis met een nieuwe gevel waarderen, dus het kiezen van de juiste materialen voor uw gevelrenovatie is erg belangrijk.

uw huis
U moet prioriteit geven aan resistente en duurzame producten zoals natuursteen, goedkoper dan andere bekledingsmaterialen. Het zal economische waarde toevoegen aan elk huis en het zal een leven lang meegaan.

2. Verbetering van de isolatie en energie-efficiëntie

Een oude of beschadigde gevel heeft invloed op de balans tussen verwarming en koeling in uw huis. Als u het energieverbruik van uw huis niet wilt verhogen, moet u de isolatie verbeteren. In feite zijn buitenmuren de meest effectieve plaatsen om isolatie aan oudere huizen toe te voegen.
Tegenwoordig kunt u kiezen uit vele soorten buitenmuurisolatie. Op deze manier kunt u een comfortabeler binnenklimaat creëren en tegelijkertijd de energie-efficiëntie van uw huis aanzienlijk verbeteren.

3. Vermijd extra onderhoudskosten

Het is van essentieel belang om uw gevel met de juiste stropdas opnieuw te modelleren om extra kosten te voorkomen. Goed onderhoud kan de levensduur van uw gevel verlengen en voorkomt toekomstige problemen of schade. Natuursteen is een interessant materiaal voor buitengevels omdat het bestand is tegen de meest ongunstige weersomstandigheden en het bijna geen onderhoud vereist.

4. Verlaag de luchtvochtigheid van uw huis

energie-efficiëntie

Stijgend vocht verwijst naar de bevochtiging van wanden door het water in de bodem. Het kan resulteren in het uiterlijk van salpeter en het loskomen van de coatings die de bodem van de muren bedekken. Om deze te verminderen, moeten muren die zijn aangetast door de vochtigheid een specifieke behandeling krijgen.

5. Verbeter de schoonheid van de buitenmuren

Als u een stijlvolle en eigentijdse gevel wilt, moet u het uiterlijk veranderen. Geef het een frisse uitstraling door ramen te vervangen, deuren te schilderen of een natuurstenen bekleding te installeren met behulp van innovatieve materialen

0 Comments

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Auteursrechten © 2020 Habitant | Alle rechten voorbehouden

Log in with your credentials

Forgot your details?