P Mac blaast gevels en openbare ruimtes nieuw leven in door vuil, groei, vet, olie en koolstofafzettingen van stenen oppervlakken te verwijderen. Onze gespecialiseerde steenreinigingsdiensten omvatten gevels, loopbruggen, bruggen en trottoirs. Als u vuile en beschadigde steen heeft, kunnen we deze reinigen.
Er zijn verschillende methoden om gevels te reinigen (chemicaliën, stoom, gevel gommage®-systeem – zoals te zien in de onderstaande video). Te veel gebouwen zijn verwend omdat de verkeerde methode wordt gebruikt, maar dit is nooit een probleem met.

We hebben uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van steenreiniging, gevelreiniging, steengevelrestauratie, afdichting en onderhoud. Onze getrainde en ervaren medewerkers beoordelen de vereisten en eisen van elk project om de juiste oplossing voor uw behoeften te leveren.
We werken intensief samen met bouwbedrijven, lokale overheden en vastgoedbeheerders, verjongingsgebouwen en hun omliggende paden en looppaden

 

Blaas vuile en vermoeide gevels nieuw leven in

Er zal altijd een monster worden uitgevoerd om de minst ingrijpende methode te beoordelen die nodig is om het best mogelijke resultaat te bereiken. Nauw overleg met onze klanten zorgt voor klanttevredenheid, evenals best practices op het gebied van toekomstig onderhoud, bescherming en behoud.
Met onze uitgebreide expertise zullen we de optimale strategie en de meest milieuvriendelijke materialen voor de klus identificeren. Ons ervaren team gebruikt de beste methoden voor het betreffende steensoort – rekening houdend met de omgeving en de mate van schade of vervuiling. We zullen de beste resultaten en de beste afwerkingskwaliteit bereiken.

Als een geregistreerde erfgoedcontractant combineert P Mac het beste traditionele vakmanschap met moderne technieken en materialen om een ​​uitstekende afwerking te bereiken en de best mogelijke bescherming voor de toekomst te bereiken.

Om meer dan het uiterlijk

 

uiterlijk

Waarom moet de gevel van een gebouw worden schoongemaakt? De kwestie van esthetiek komt eerst te binnen. Een schoon gebouw ziet er immers gewoon beter uit dan een vuil gebouw. Een schoon gebouw biedt een meer gastvrij front – en daarom een ​​aantrekkelijker onroerendgoedperspectief – voor het publiek. Net zoals we onze beste voet naar voren brengen met een nette, kempt uiterlijk, ziet een gebouw er op zijn best uit als het vrij is van het vuil, de vervuilende stoffen en vlekken die zijn schaduw het meest zichtbare – en vaak meest kwetsbare – kenmerk, zijn gevel, bevuilen.

Natuurlijk vereisen niet alle gevels van het gebouw dezelfde hoeveelheid zorg en aandacht. De locatie, functie en geografische en atmosferische omstandigheden van een gebouw spelen allemaal een rol bij het bepalen van de benodigde reinigingsinspanning om het gewenste uiterlijk te bereiken.

0 Comments

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Auteursrechten © 2020 Habitant | Alle rechten voorbehouden

Log in with your credentials

Forgot your details?